Tyto ovesné sušenky s jablky a skořicí jsou skvělou volbou pro cestování. Dopřejte si je jako zdravou a chutnou svačinku na dlouhých cestách nebo během dobrodružných výletů.
Ingredience
2 šálky ovesných vloček
2 středně velká jablka (nastrouhaná)
1/4 šálku medu
1/4 šálku rozpuštěného kokosového oleje
1 čajová lžička skořice
1/2 čajové lžičky vanilkového extraktu
1/4 čajové lžičky soli
Postup
Předehřejte troubu na 180 °C a připravte plech s pečicím papírem.
Ve velké míse smíchejte ovesné vločky, nastrouhaná jablka, med, rozpuštěný kokosový olej, skořici, vanilkový extrakt a sůl.
Vytvarujte malé kuličky ze směsi a přímo na plechu je lehce rozmačkejte, aby vznikly sušenky.
Pečte 15-20 minut, nebo dokud nejsou sušenky zlatavě hnědé.
Nechte sušenky vychladnout a skladujte je v uzavřené nádobě.
Pro více skvělých receptů mrkněte na můj cook book!
Comments